Feiring av Pernille

Vi feiret Pernille 3 dager til ende i helga - akkurat som en ordentlig prinsesse fortjener! :)

Fredag dro vi til Trolltun, som ligger ca. 1 km nord for Dombås sentrum. Der møtte vi foreldrene mine, og på ettermiddagen kom Bror m/fam. Vi samlet oss på en hytte, spiste felles middag og kosa oss. Når ungene var i drømmeland, ble det noen glass rødvin og mange morsomme diskusjoner... :)
Vi våknet til 3 grader på lørdag, litt kaldt...bra vi hadde pakket med oss fleece og ullklær. :)
Felles frokost på hotellet, før noen sov en formiddagsdupp mens andre tok en mini-fjelltur.
Slekta fra Brumunddal ankom i puljer utover dagen, og det ble veldig sosialt på hyttetunet vi hadde leid. Ungene sprang og herja, mens vi voksne drakk litt kaffe og tok opp tråden fra sist vi møttes. Enkelte av gjestene har ikke sett hverandre siden bryllupet vårt.På ettermiddagen samlet vi alle gjestene på hotellet for å spise en 3-retters middag. Menyen var melon m/skinke, reinsdyrstek og vaniljeis med lune skogsbær. Kjempegod mat og ikke minst mye mat!
Etter middag ble det åpnet gaver,
masse fine smykker og penger på konto'n.For å aktivisere barna litt under middagen, hadde vi kjøpt inn tegnesaker&klistremerkebøker.
Dette ble veldig populært, og Pernille tok utfordringen om ansiktstegning på strak arm!

Heldigvis gikk alt av med litt vann, så hun ble faktisk representativ etterpå....


Det ble servert kaffe&kake på hemsen, med egen lekekrok for barna og gode sofaer for de voksne. Det var utrolig godt å kunne synke ned i sofaen etter den gode maten...

Utover kvelden fortsatte feiringen på hyttene, dog uten hedersgjesten som sov som en stein i hytta vår - helt utslitt! ;)


På søndag ble feiringen avsluttet med felles frokost på hotellet, og alle var enige om at det var en fin tur! :)

Pernille har fått sin navnedag, og alle hjerter gleder seg! :)

Ingen kommentarer: