Søndagsblogg?

Føler jeg like gjerne kunne kalt bloggen min for Søndagsbloggen.
Det har blitt en (u)vane med blogging hver søndag, gjerne med en oppsummering av helga.

Her er nok en oppsummering og bilder av helga vår...Vi har hatt besøk av Silje og hennes lillesøster Emma. Kjekt for lillesøster å være med innimellom, og Silje synes nok det er litt kult å "vise" frem Trondheim. :)

Lørdag startet med en deilig frokost, der vi planla resten av dagen.
Silje måtte på XXL for å kjøpe seg inne-sko for å ha i gymtimene. Der ble det med en ny vinterdress fra Helly Hansen til Pernille, som skal brukes på ettermiddager/helger. (så slipper vi å drasse med dressen frem og tilbake til bhagen) Og jeg klarte ikke å motstå et langt turkis Kari Traa-skjerf, til halv pris. ;)

Når vi ankom bilen, kom det plutselig en kjent bil bort til oss. Bror m/fam var oxo ute på shopping, og Amalie viller så gjerne på besøk til Pilla - så da ble det en tur innom bakeriet før vi kjørte hjem - og hadde kaffekalas med masse boller, wienerbrød og frukt. Supert med sånne spontan-besøk!!!


På ettermiddagen ble det en guidingtur til de forskjellige lekeplassene rundt oss. Emma på 5 år, ville så gjerne huske med Pernille, være på sklia og få ut litt energi. Deilig med litt frisk luft, og litt aktivisering.

Kvelden ble brukt på Wii Sport og RockBand på PlayStation, koste oss med nachos og vi spiste litt snop. ;) Både små&store var i seng før kl 22, helt utmatta!


Idag har vi vært på Familiedag med LUB på Bowling1.
Kjempefin dag, med stort oppmøte!! Mange nye fjes, som ikke har vært så aktiv de siste årene - men som kjente for å ta en LUB-dag sammen med oss.
Det var full rulle på Lekeland, bowling og gokart.

Silje prøvde gokart for første gang, og det blir nok ikke siste gangen...

Søstrene dro hjem med toget i 4-tida, og vi var alle enige om at vi har hatt ei kjempefin helg!!

Pernille vil nok savne all oppmerksomheten og aktiviseringa når hun våkner i morgen, og det ikke er fullt hus her.




























Ingen kommentarer: