Deilig helg


Vi har hatt ei kjempefin helg, med deilig høstvær.
Fredag var jeg på pubtur med en liten jentegjeng, tilfeldigvis var det Publiners som spilte på Olavspuben. :)
Koslig kveld, og fornuftige som vi er - ble det ikke så altfor seint før vi tok bussen hjem.

Lørdag var Stig på Åpen brannstasjon-arr. med Sivilforsvaret, mens vi jentene kosa oss hjemme med tegning og avslapping.
Når Stig kom hjem, tok vi en tur ut - det ble en skogstur og som alltid må Pernille huske på lekeplassen før hun går inn. :)

Idag starta dagen altfor tidlig, kl 0600!!! Vi har jo vår egen live-alarm, som vi dessverre ikke klarer å justere etter vårt ønske hver dag...
Men det er utrolig hvor mye man får gjort når man starter dagen på et så ukristelig tidspunkt. Jeg var igang med middags-forberedelser før klokka var 9 idag tidlig... :-)
Etterhvert kom vi oss i bilen og kjørte til Bror m/fam, de er jo like heldige som oss - med live-alarmer som fungerer like godt/dårlig som vår. Så vi kosa oss med boller, uteliv og leking til det var på tide å dra hjem, for å spise middag.
Middagen ble burritos etter tips fra Hege.

Kvelden ble avsluttet med en venninnetur på kino, The Proposal - en bra film som anbefales for de som liker romantiske komedier.

Godt fornøyd med helga, bare så synd at den snart er over...
Håper og tror at det bare er 2 uker igjen til jeg starter i 80% stilling - og det skal bli utrolig deilig!!Posted by Picasa

Ingen kommentarer: