Middagstips



Dette er en kjapp og enkel pølsemiddag som er utrolig god!

400 gram middagspølse/falukorv
2 dl matfløte
1 boks hermetiske tomater
1 boks mais
1 paprika
1 ts karri
salt & pepper etter smak
Revet ost

Stekes på 200 grader i ca. 15 min.

Serveres med pasta, poteter eller ris.

Smør en ildfast form, kutt opp og legg i grønnsaker og tomatene. Hell i matfløten og krydre - rør litt rundt. Legg pølser oppå og rivost på toppen. Gratineres i ovnen - knallgodt!!

Kan sikkert varierer med allskens grønnsaker, man tager det man haver er nok prinsippet her.

Pernille elsket det, og spiste 2 porsjoner!

2 kommentarer:

Janicke sa...

Det så kjempe godt ut, takk for tips =)

Janicke sa...

Hei hei. En liten musikk award på bloggen min som jeg håper du blir med på =)