Dagens gode gjerning!




Hei alle sammen!

Som de fleste vet så mistet vi Isaken vår i januar 2007, bare 5 uker gammel.
Når man opplever den tragedien det er å miste barnet sitt, tror man at livet faller sammen og at man aldri skal kunne puste igjen.
Men man må lære seg å leve videre, med savnet og tankene rundt barnet og det livet man drømte om - men ikke fikk oppleve.
Noe av det som hjalp Stig & meg utrolig mye, var det å møte andre foreldre som hadde opplevd å miste barnet sitt.
Det å kunne møte en mamma eller pappa som levde med det samme savnet og de samme knuste drømmene som oss var utrolig sterkt. Men samtidig kunne vi se at man får puste, og selv om sorgen bestandig vil være med oss - klarer vi å se lyspunkter i hverdagen og godta at livet går videre både for oss og de rundt oss.

Vi har nå engasjert oss i Landsforeningen uventet barnedød her i Sør-Trøndelag, og er igang med kurs for å bli kontaktpersoner for nyrammede familier.
Dette er noe vi virkelig brenner for, da vi vet så inderlig godt hvor mye det betyr å møte andre i samme situasjon som oss.

Jeg vil oppfordre alle som kjenner oss og historien til Isak, om å bidra til denne innsamlingen; - om det så er bare med 1 krone.
Dette er noe som virkelig hjelper og betyr noe for de som dessverre ikke får oppleve drømmen om et friskt og levende barn!

Tusen takk for at du leste, og for at du bryr deg!

Klem fra Line&Stig!

Ingen kommentarer: